Aune kotipalvelun tukipalvelut

Hoivapalvelu Aune

Kotipalvelun tukipalveluna tarjoamme myös asiakkaillemme kodin siivouspalveluja, asiointi-, ulkoilu ja saattopalveluja, kylvetys- ja vaatehuoltopalveluja, apua arjen kotiaskareissa sekä osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistäviä ja/tai tukevia palveluja Valkeakosken, Akaan, Lempäälän ja Iittalan alueella.

Kotipalvelun tukipalvelut, kuten mm. siivouspalvelumme, ovat saatavana kotihoitoasiakkaillemme. Mikäli olet jo Aune kotihoidon asiakkaamme, kotipalvelun tukipalvelut voivat täydentää kotihoitopalveluamme.

Kotipalvelun tukipalvelut tukevat mahdollisuuttasi suoriutua jokapäiväiseen elämään kuuluvista toiminnoistasi mahdollisimman itsenäisesti ja turvallisesti. Palvelumme ovat joustavia ja räätälöimme ne juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Kotipalvelun tukipalvelut tuottavat oma yrityksemme Oliva Pro Oy.

Oikeus arvonlisäverottomaan palveluun

Mikäli toiminkykysi on alentunut iän, sairauksien tai vamman vuoksi, on sinulla tai läheiselläsi mahdollisuus saada kotipalvelun tukipalveluja arvonlisäverottomasti. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton kotikäynti, jolloin vastuuhenkilömme kartoittaa tilanteesi ja palveluntarpeesi sekä tekee palvelusuunnitelman sosiaalihuoltopalvelun tuottamisesta, juuri sinun tai läheisesi henkilökohtaisista tarpeista lähtien.

Tuotamme arvonlisäverovapaita kotipalvelun tukipalveluja seuraavilla alueilla: Valkeakoski, Akaa, Lempäälä ja Iittala.

Hoivapalvelu Aune Oy on yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja tuottavien yritysten rekisterissä sekä potilasvakuutettu. Olemme toimineet jo vuodesta 2006 lähtien.

Hyvin hoidettu !

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua tai läheistäsi.

Hoivapalvelu Aune Oy
Valtakatu 18
37600 VALKEAKOSKI

Soita meille!
Puh. 0400 207 214
Katso kaikki yhteystiedot >

Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli haluat sopia tapaamisen toimistollemme. Toiminta-alueemme on Valkeakoski, Akaa, Lempäälä ja Tampere (Pirkanmaan hyvinvointialue).

Hoivapalvelu Aune