Aune Kotihoito

Hoivapalvelu Aune

Me Aunehoivassa uskomme, että koti on turvallisin ja mukavin paikka täysipainoiseen elämään. Tarjoamme sinulle lämmöllä suunniteltua Aune kotihoitopalvelua, joka edistää voimavarojasi ja ylläpitää toimintakykyäsi.

Koti on paikka, jossa tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi, missä voit elää täysipainoista ja rikasta elämää. Siksi olemme täällä tarjoamassa lämmöllä ja ammattitaidolla toteutettua Aune kotihoitopalvelua, joka räätälöidään täysin sinun tarpeidesi ja toiveittesi mukaisesti. Yhdessä sinun ja läheistesi kanssa suunnittelemme yksilöllisen palvelukokonaisuuden, joka edistää ja ylläpitää omia voimavarojasi sekä toimintakykyäsi, noudattaen kuntouttavaa työotetta.

Tuemme ikääntyviä, vammaisia ja mielenterveyskuntoutujia sekä tarjoamme omaishoidon sijaisuuksia ja henkilökohtaista avustamista. Teemme tiivistä yhteistyötä kunnallisen kotihoidon kanssa. Aune-kotihoitoon voidaan liittää myös kotisairaanhoidon palveluja, ja luomme juuri sinulle henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman.

Ota yhteyttä Aunehoivaan ja anna meidän tarjota sinulle yksilöllistä hoivaa, niin että voit asua omassa kodissasi turvallisesti ja mahdollisimman pitkään. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen elämänlaadun.

Aune kotihoito tarjoaa apua monenlaisissa hoitoon ja avustamiseen liittyvissä arkielämän askareissa.

Kotihoito Valkeakoski, Akaa ja Lempäälä, Pirkanmaan hyvinvointialue

  • Aamu- ja iltatoimissa avustaminen, wc-käynneissä avustaminen
  • Avustaminen henkilökohtaisessa hygieniassa, kylvetys ja suihkuapu
  • Lääkkeiden jakaminen ja antaminen, silmätippojen laitto
  • Verenpaineen ja verensokerin mittaukset
  • Asiointi- ja saattoapu (mm. apteekki, lääkäri ja kauppa-asiat)
  • Avustamme pyykkihuollossa ja ruoanlaitossa
  • Toteutamme ravitsemuksen ja voinnin seurantaa
  • Ulkoilu ja viriketoiminta yhdessä asiakkaan kanssa
Hoivapalvelu Aune |  Kotisairaanhoito, kotihoito, kotipalvelu Valkeakoski, Akaa, Lempäälä ja Tampere

Hoivapalvelu Aune Oy on yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja tuottavien yritysten rekisterissä sekä potilasvakuutettu. Olemme toimineet jo vuodesta 2006 lähtien.

Hyvin hoidettu !

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua tai läheistäsi.

Hoivapalvelu Aune Oy
Valtakatu 18
37600 VALKEAKOSKI

Soita meille!
Puh. 0400 207 214
Katso kaikki yhteystiedot >

Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli haluat sopia tapaamisen toimistollemme. Toiminta-alueemme on Valkeakoski, Akaa, Lempäälä ja Tampere (Pirkanmaan hyvinvointialue).

Hoivapalvelu Aune