Hinnasto

Hoivapalvelu Aune

Aune kotihoito / koti­palvelu

39,80 €/h

Perustuntihinta arkena klo 7-17*

15,92 €/h

Kotitalousväh. jälkeen**

Aune kotipalvelun tukipalvelut

Alk. 39,80 €/h

Perustuntihinta arkena klo 7-17 *

Alk. 15,92 €/h

Kotitalousväh. jälkeen**

Aune
kotisairaan­hoito

45,00 €/h

Perustuntihinta arkena klo 7-17*

*) Siivouspalveluun lisätään 4,00€ käyntimaksu/palvelumaksu (maksu sisältää imurin ja muut siivoustarvikkeet sekä tarvittavat pesuaineet). Siivouspalvelun käyntimaksun kulut eivät ole kotitalousvähennyskelpoista kulua. Aloitussiivous on normaalisti 50% pidempi, kuin jatkuva siivous. Jatkuvalla sopimuksella siivouksen minimiaika 3h. Kilometrikorvaus 0,55€ /km (15 km ylittävältä osalta).
**) Kotitalousvähennyksen jälkeen -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta, eikä kotitalousvähennyksen ylärajaa.

Maksuehdot

Palvelut laskutetaan kalenterikuukausittain. Paperilaskusta veloitamme 3,00€. Voit valita myös veloituksettoman e-laskun.

Maksuhuomautuksesta veloitamme 10 €, lisäksi veloitamme korkolain mukaisen viivästyskoron.

Aune kotihoito, kotisairaanhoito ja kotipalvelun tukipalvelut palvelut ovat arvonlisäverolain mukaan palveluja, joista ei suoriteta arvonlisäveroa (ALV 0 %).

Kotitalousvähennys

Aune kotihoidon palvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € vuodessa/hlö. Kotitalousvähennyksen yläraja on 3 500 €/hlö. Katso tarkemmat ohjeet kotitalousvähennyksestä verotoimiston sivuilta.

Miten voit hakea kotitalousvähennystä

Palvelujamme ostettuasi, voit hakea kotitalousvähennystä OmaVero-verkkopalvelussa tai postitse erillisellä lomakkeella. Tarkemmat ohjeet löydät www.vero.fi -sivustolta. Voit myös kysyä meiltä apua ja ohjeita kotitalousvähennyksen hakemiseen.

OmaVeron kautta, sinun on mahdollista ilmoittaa verottajalle arvio vähennyskelpoisista kuluista ennakkoon ja näin tilata uuden verokortin, jossa vähennyksen kulut on huomioitu. Näin sinulla on mahdollista saada  vähennykset verotukseesi jo kuluvan verovuoden aikana.

Voit myös antaa meille suostumuksen, jolloin voimme ilmoittaa kotitalousvähennykset puolestasi.

Huomioi vielä nämä!

  • Arki-iltojen ja viikonloppujen hoiva- ja kotihoidon palvelut vain erikseen sovittuna.
  • Ennalta sovittujen käyntien peruutukset tulee ilmoittaa viimeistään 2 vrk ennen sovittua käyntiajankohtaa. Muuten palvelusta peritään täysi maksu.
  • Matka-ajan siirtymisistä kaupunkialueella lisätään käyntiin/käyntiaikaan 10 min. Kaupungin ulkopuolelle matka-aika veloitetaan palvelun hinnan mukaisesti toteuman mukaan.
Hoivapalvelu Aune

Hoivapalvelu Aune Oy on yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja tuottavien yritysten rekisterissä sekä potilasvakuutettu. Olemme toimineet jo vuodesta 2006 lähtien.

Hyvin hoidettu !

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua tai läheistäsi.

Hoivapalvelu Aune Oy
Valtakatu 18
37600 VALKEAKOSKI

Soita meille!
Puh. 0400 207 214
Katso kaikki yhteystiedot >

Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli haluat sopia tapaamisen toimistollemme. Toiminta-alueemme on Valkeakoski, Akaa, Lempäälä ja Tampere (Pirkanmaan hyvinvointialue).